Ласките между двамата се разиграват стриктно под строгия поглед на режисьора...

Докато фолк фуриите се надпреварват да снимат клипове край морския бряг, Ани Хуанг изненада с нестандартна локация. На фона на Крушунските водопади се разиграва екзотичната любов между певицата и Диан Христов.

 

Изваяният мачо е носител на титлата “Мистър България”. В клипа хубавецът демонстрира завидни умения като лов на риба с пръчка. Расовият жребец, който къпе в ледените води, допълва пасторалната картинка. Все едно сме в джунглата на Амазонка. Само не си мислете, че Хуанг флиртува с него зад гърба на Люси Иларионов.

 

Ласките между двамата се разиграват стриктно под строгия поглед на режисьора. Както е известно той е силната половинка на певицата и явно няма нищо против любимата му да интимничи с друг, стига да е само на лента. Макар че е само на 21 години, Ани вече може да се нарече завършен изпълнител, при това с богат репертоар.

 

Крехката й възраст и екзотична визия са силен коз, който умело се използва от девойката. Музика и аранжимент на “Ако от теб си тръгна” са написани от Оцко, а текстът е дело на Мариета Ангелова. Поне за сега Хуанг няма никакво намерение да си тръгва от първите места в класациите!