Нямаме търпение да разберем как ще се справи Кристина във втория си клип

Представяме на вашето внимание новоизлюпената фолк фурия – Кристина. Похвално е, че дебютният й клип „Закъсняла любов” не е изцяло имиджов. В него сюжетно, макар и объркано, проследяваме терзанията около една любов.

 

Какво точно се случва в тяхната връзка обаче не става много ясно, тъй като текстът на парчето не отговаря напълно на картината. За визиите на русокосата дебютантка се е погрижила стилистката Тути, известна с нестандартните си модни решения.

 

Червеното, мини тоалетче със замах ни връща в зората на фолка, която усилено се опитваме да забравим вече 20 години. Певицата се разхожда из депо на трамвай – търсеща незнайно какво. След което рязко и без предупреждение ни отвежда на полето, където няма, нито каручка, нито рало, макар в сезона на жътвата, но за сметка на това блести яростен, пистов мотор. За съжаление певицата не го кара, а само върти танцови движения около него.

 

Май вече е крайно време шоу дамите да се научат, че късите панталонки трябва да бъдат поне малко по-дълги от джобовете им. Същата стайлингова грешка допуска самата Кайли Миноуг, тъй че не може да се сърдим на прохождащата Кристина!
Другият чисто визуален минус е в присадената коса, която ясно се отличава от естествената й грива. Идеята за снимки из разнебитени подлези е страхотна и много повече допада на младата публика от дежурните дискотеки.

 

Нямаме търпение да разберем как ще се справи Кристина във втория си клип. За сега й пишем стимулираща оценка - добър четири плюс!