Ако досега не сте подозирали за съществуването на Мелиса – не сте изгубили много

Агитираме да се приеме закон, които да ограничава броя на артистите. Нека преди да си помислят за шоу кариера, сериозно си дадат сметка – имат ли талант, нямат ли? Вярно е, че зрителите са най-точният критерии, но често под алкохолно влияние феновете забравят да разграничават пошлите от талантливите.

 

Всички сме наясно, че само с външен вид, никой не е прокопсал. Незнайно защо кандидатите за слава си самовнушават, че са родени звезди. Да, ама не! Артистите, отчаяно и повече отвсякога се нуждаят от критика. Ако досега не сте подозирали за съществуването на Мелиса – не сте изгубили много.

 

Прохождащата фолк гърла се хвали, че сама пише текста и музиката на парчетата си. А ние откровено я молим да преустанови творчество. По всичко личи, че самочувствие не й липсва, все пак сама се определя като „Русо изкушение”.

 

Клипът й навява ретро настроение и вече не се вписва дори на фолк нивото, което не е сред най-високите. Пиарите й я хвалят, че само за три месеца вече има реализирани цели три клипа.

 

Бедните фенове – принудени са да бъдат свидетели на подобни гледки. Препоръчваме на хората със слаби сърца да не гледат и да не слушат творенията на Мелиса.

 

Спешно трябва да се наложи закон за забрана употребата на перхидрол и бели тесни панталони. Както и внушението, че съвременните младежи трябва да изглеждат така. Мелиса е съвсем млада - има време да се вразуми и да се довери на професионалистите във фолк средите.