Очаква се сериозен интерес към мача между ЦСКА и Левски

От днес стартира продажбата на билети за дербито между ЦСКА и Левски. Сблъсъкът между "червени" и "сини" е в събота от 16:00 на националния стадион "Васил Левски".

 

Цените на билетите са 15 лв. за сектор "А" и 12 лв за сектор "В". Феновете на ЦСКА ще могат да присъстват в сектор "Г" срещу 10 лева, а тези на "Левски" ще трябва да платят същата сума, за да гледат мача от любимия си сектор "Б".

 

От ЦСКА днес официално съобщиха, че работното време на касите ще бъде удължено, за да могат привържениците на тима спокойно да си закупят билети за предстоящия мач.

 

"Поради огромния интерес към вечното дерби, касите на стадион „Българска армия” (до фен магазина) ще работят в четвъртък (18.10) и петък (19.10) от 10:00 до 18:30 часа. В деня на мача (20.10) привърженици на ЦСКА ще могат да закупят пропуски от касата при езеро „Ариана”, от 10:00 до 16:45 часа. Билети в търговската мрежа няма да се продават!“, съобщиха от клуба.

 

От Левски също информираха своите фенове откъде ще могат да се сдобият с билети за мача. От сряда до петък включително,  касите на стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" №47 ще работят от 10,00 часа до 18,00 часа. В деня на дербито билети ще се продават само на касата на стадион „Васил Левски” откъм ул. „Граф Игнатиев” от 10,00 часа до края на първото полувреме на двубоя.