Над 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят зала „Арена Армеец” със спектакъла DISNEY ON ICE

NovaNews.bg и София мюзик ентърпрайсис ви дават възможност да спечелите пет двойни билета за зрелищния спектакъл върху лед DISNEY ON ICE.

 

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят зала „Арена Армеец” в София, с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

 

За да участвате в играта, трябва да ни изпратите на e-mail webnews@ntv.bg верен отговор на въпроса: В кой филм на Дисни главен герой е Джак Скелета, който се вихри в страховитото парти за Хелоуин в Disney On Ice?

 

Заедно с отговора напишете и трите си имена, възраст, град и телефон. Тези от вас, които са под 16 години, могат да присъстват на шоуто само с родител или настойник. Печелившите, които не са от София, сами поемат пътните си разходи.

 

Наградите ще бъдат изтеглени на 6 ноември чрез томбола. Екипът на NovaNews.bg ще се свърже със спечелилите по телефона.

 

Представленията на DISNEY ON ICE са на: 9 ноември от 19.00 часа, на 10 ноември от 11.00 и 15.30 часа и на 11 ноември от 11.00 и 15.30 часа.

 

Творческият екип на продукцията е сътворил шоу с изобилие от цветове, топлина и дух, които предизвикат приятни спомени в публиката от техните собствени празници.

 

Шоуто е представено от съвременна гледна точка, с прекрасна музика, пиротехника, хореография и костюми, които изпълват с невероятна енергия всеки един момент от спектакъла.