Поп фолк дивата влезе в ролята на мъж в новия си клип

На поп фолк дивата Антонина й поникна брада! Но певицата няма проблеми с хормоните, а просто влиза в ролята на мъж в новия й клип към песента „Мъжки работи”.

Изпълнителката играе силната жена и възпява еманципацията и феминизма. Големият въпрос обаче е: защо е облечена в чорапогащник? В подобен вид, не вдъхва доверие на дамите, които се борят сами да се справят в живота.

Може би е гледала ревюто на дръзката, и уви, неповторима Вивиян Уестууд. На последното си дефиле дизайнерката се разходи със скъсаните и тънки чорапи, които символизират прекомерното потребителско общество. При Антонина обаче не става ясно защо е забравила да си сложи пола.

Похвално е, че в музикалните си сингли тя оригинално разгръща наболели теми от всекидневния живот. В предишния - „Шматка”, смело иронизира леките момичета и стремежът им към забогатяване. А новият хит "Мъжки работи" е коренно противоположен.

Изкуствената брада стои ефектно и прилича на извратен аксесоар на лицето й. Идеята е открита преди нея от Джина Стоева, която също реши да покорява фенове с визия на мъж.