Според журналистката между държавата на Златките и тази на Къцитата има напрежение

"Мъжете в Къщата на VIP Brother чувствително намаляха. Имам предвид Багата и Фънки". Това заяви Кристина Патрашкова в студиото на „Здравей, България”.

 

Според нея сега се е появила една нова държава – държавата на Къци или на Къцитата. По думите й това е държава, чиито граждани искат да са много примерни.

 

„Те много слушат началника. Ако някой техен съгражданин извърши нещо нередно, те веднага отиват и доносничат, и го наклеветяват. Тези хора никога не биха вдигнали бунт, протест. Ако те решат да се разбунтуват, ще потърсят за съдействие преди всичко жените. Това са граждани, които много харесват тризначките и ги наричат „достойни момичета”. Те живеят дълго, защото се хранят само с мюсли и с ядки. Те карат колите си с ролери и не са кавалери. Между държавата на Златките и държавата на Къцитата има напрежение”, допълни тя.


По думите на Патрашкова Къци е подложен на някаква идеализация отвън – представят го като жертва, нещастно момче, с което всички се подиграват. „Неговото поведение е такова, че предизвиква подобно отношение”, поясни още журналистката.


От своя страна Ива Екимова заяви, че в Къщата все пак са останали мъже – „имаме един прекрасен Орлин, който е строен, прекрасен, красив, добре поддържан. Имаме и Фънки, който е страхотен, душата на компанията, всяка жена в неговата компания би се чувствала прекрасно, само че той не е сексуално атрактивен за голяма част от жените. А Къци е баща, но неговият основен проблем е, че е нисък. Оттам произтичат всички проблеми”, допълни още Ива Екимова.


Целия разговор може да гледате във видеото.