През цялата нощ на партито ще се раздават десетки награди

Четири дни остават до задвижването на машината на времето „Обичам 90-те” – „излитаме” точно в 20:00 ч. на 16-ти ноември 2012 г в столичната зала „Фестивална“.

 

Повече от 10 хитови български и чужди артисти ще пренесат публиката години назад с любимата им музика от 90-те години на миналия век. За близо осем часа на живо ще прозвучат най-харесваните парчета на Dr. Alban, Ice MC, Captain Jack, DJ Sash!, 2 Brothers on the 4th Floor, Ирина Флорин, Стоян Михалев и Виктор, Камен Воденичаров, Тони, а също и невъобразимите деветдесетарски сетове на DJ Marti G и DJ Simon & Sash.

 

„Обичам 90-те” е цялостно преживяване, наситено с емоции, които повечето от нас изпитват, връщайки се в спомените си от 90-те.

 

През цялата нощ на партито ще се раздават десетки награди на най-добре танцуващите, най-усмихнатите, най-атрактивно облечените, най-веселата компания, най-силно пеещият фен от публиката. Само един от присъстващите обаче ще си тръгне от шоуто тотално зашеметен, защото „Обичам 90-те” ще накара сърцето му да бие по-силно от всякога и завинаги ще промени живота му.

 

„Ако ваш приятел изключително много настоява да присъствате на шоуто, по-добре не му отказвайте“, с усмивка посъветваха организаторите на събитието.

 

Билети за „Обичам 90-те” все още има на цени от 35 лева в мрежата на Eventim.bg. В деня на събитието цената им ще е 40 лв.