Инцидентът се е разиграл в Горна Оряховица

Управител на фирма  наби свой служител в Горна Оряховица. Според медицинското свидетелство след боя потърпевшата била с хематоми, охлузвания и кръвонасядания по тялото. 

 

Със случая вече се занимава прокуратурата в железничарския град.

 

Преди малко повече от два месеца Таня Георгиева решава да напусне работа. Изработва си предизвестието, но на финала така и не си получава заплатата. Жената сезира Инспекцията по труда и от там разпореждат на работодателката й – Галина Иванова, да изплати дължимите суми. 

 

 „Получих от нея покана да отида на 26-ти от 11.00 часа да си получа възнагражденията. С моята приятелка отиваме, но тя ме изчаква пред офиса, а аз се качих”, разказа Таня Георгиева. По думите й работодателката заключила вратата на офиса и започнала да й се нахвърля. 

 

Освен блъскането в стените Галина Иванова рита подчинената си в корема. Този гняв според  потърпевшата  бил предизвикан от телефона в ръцете й. 

 

 „Тя си помисли, че съм я записвала, вземи телефона, разгледа го и видя, че няма нищо”, обясни Таня Георгиева. 

 

След боя и проверката на телефона Таня без да е получила нито стотинка, от страх се разписва на ведомостта със заплататите  и излиза навън, където я чака приятелката й. 

 

Повече по темата гледайте във видеото