Програмата на EXIT FUSION STAGE е вече финализирана

EXIT с гордост подарява един двоен VIP и три билета за най-мащабния източноевропейски фестивал. За да ги вземеш, трябва да си един от първите 100, прекрачили прага на „Маймунарника” тази събота. 
На същия ден ще се празнува и край на дъждовното и мрачно време. Да, синоптиците обещаха. За прекрасната парти атмосфера ще допринесат и артистите: FeeL, Wosh MC, SAVA, Bruhu, Smartech, Presize, Kenobi, Panega, Phirah. Стартът на партито е в 21ч., а финал не е предвиден.

 

Първите 100 ще получат на входа своя билет с име на някой от артистите, които ще видим на EXIT тази година. В 1 ч. ще бъдат избрани на случаен принцип късметлийските имена.

 

EXIТ Fusion сцената си е спечелила много имена: „Сърцето на EXIT”, „Душата на EXIT”, „Нашата сцена”... и това е само една част от тях. Всяка година тя посреща огромен брой посетители на различна възраст, от различен етнос и с различни музикални предпочитания. 

 

Концертите на локални и чуждестранни банди обикновено се превръщат в диви, енергични и запомнящи се за дъгло време. На Fusion сцената са остували едни от най-забележителните имена в поп и рок музиката, както и световноизвестни изпълнители, които заедно с публиката посрещат магическия изгрев на всеки фестивален ден.

 

Тази година наред с вече обявените Ana Popović, Delilah, Prong, Bad Copy, Dubioza Kolektiv, Kiril Dzajkovski, Damir Urban, Hex, Velahavle. Fusion сцената ще посрещне и Rambo Amadeus, Orthodox Celts, Who See, Van Gogh, MVP, Žanamari Lalić, Alexandria, A.K.A.C.O.D., Prti Bee Gee, grupa TI, ZAA, Straight Mickey and boyz, Mihajlo Vlahovic Beli, Pankrti, Entre Fronteras Flamenco Fusion, Nikola Radović, Repetitor, grupa 101A, Banda Berimbau.

 

През следващите две седмици EXIT ще обяви всичките си по-малки сцени за тази година. Изненади ще има още, затова бъдете нащрек!

 

Ако планираш да посетиш фестивала EXIT тази година за един или пет дни, съветваме те да побързаш със закупуването на билет, тъй като са ограничена бройка, а интересът е голям. С оглед на това се очаква скоро билетите да бъдат разпродадени!