Ужасяващи детайли за навиците на бившия диктатор разказва документален филм

Ужасяващи детайли за навиците на бившия либийски лидер Муамар Кадафи разказва документален филм "Лудото куче: В тайния свят на Муамар Кадафи” на британеца Кристофър Олгиати, съобщава в. "Дейли мейл".

 

Диктаторът пазел във фризера отрязаната глава на един от своите врагове в продължение на 25 години. Освен това бил изградил луксозен бардак в студентския град на университета в Триполи, където ходел да изнасилва студентки, сочи лентата за бруталното управление на Кадафи, пише БГНЕС.

 

Също така той бил разпоредил труповете на негови убити врагове да бъдат пазени в транспортируеми хладилници. Всички тези варварски навици са част от лентата "Лудото куче". В нея има интервю с бившия агент на ЦРУ Франк Терпил, който е ръководел екипът за убийства, изпълняващ заповедите на либийския диктатор, който наричал своя ударен отряд "Murder Incorporated”. 

 

Терпил казва, че е получил от Муамар Кадафи 1 млн. долара, за да убие съответния човек и да занесе в Либия отрязаната му глава. 

 

"Бях в Женева. Човек на Кадафи отвори писмо, в което имаше чек за 1 млн. долар за убийството на жертвата. Главата на човека трябваше да бъде отрязана и закарана в Либия в хладилна чанта, така че Кадафи да може да провери резултатите от работата ни", разказва Терпил. 

 

Екипът на филма намерил доказателства за сексуалните извращения, които Кадафи извършвал в университета на Триполи. Там той изнасилвал студентки, след като произнасял речи пред обитателите на студентския град. 

 

"Мястото е обзаведено с легло, джакузи и място, където студентките били проверявани от медицински екип. Там имало още гумени маски и упойки. Кадафи е бил изключително обаятелен, безмилостен и приказно богат. Единствено жаждата му за власт го е движила", продължава авторът на филма.