Къци на уроци по цигулка при Васко Ешкенази, Стефания се готви в мола за Ицо Хазарта

Часове ни делят от големия финал на “Като две капки вода”. За победата ще се борят Къци, Невена, Нети и Стефания. Специално за "Здравей, България" в ролята на звезден репортер влезе Иво Танев. Той провери какво е настроението на финалистите преди голямото събитие.

 

Веско Ешкенази дава специални уроци за Къци, за да успее да направи неповторимото соло в песента на Тодор Колев „Черно море”.

 

"Алелуя" е отдавна в главата ми, с тази песен сме като две капки вода", сподели Неве за ролята си на Александра Бърк за довечера.

 

Стефания пък сподели с чувство за хумор тайния си трик – прекарала е времето си пред мола, на въртележката – точно като в клипа на "Хип-хоп” на Ицо Хазарта. Нети откри много общо с образа си на Сара Брайтман и заяви, че е готова за големия финал.

 

Като за последно всички осем участници ще изпълнят обща песен. Те ще се съберат на сцената на най-забавното шоу за звездни преобразявания, за да поздравят зрителите.

 

Коя ще бъде тази емблематична песен и кой ще бъде победителят, който ще се вози в чисто нов лек автомобил ще разберем тази вечер от 20.00 часа

 

Вижте какво се случва зад кулисите преди финалната битка в "Като две капки вода" във видеото.