Той отрече да е получавал пари от Цветан Василев за финансиране на партията си

"Зловещ, много добре съчинен сценарий, цели изваждането на "България без цензура" (ББЦ) от предстоящите избори, която се оказа неудобна за статуквото”, заяви в "Здравей, България” Николай Бареков.

 

"Сценарият, който унищожи КТБ, сега е задействан и срещу мен. Същите хора, които разбиха българската банка, сега целят да разбият партията по изкуствен път и да ни извадят от изборите”, каза още лидерът на ББЦ.

 

В студиото Яне Янев заяви, че Цветан Василев е финансирал ББЦ със средства от КТБ. Финансовите трансфери между Бареков и Василев „са се осъществявали от посредник”. Той коментира още, че ББЦ е 100% финансирана с мръсни пари, които са с „недоказан произход и в особено големи размери”.

 

"Вчера Яне Янев снася някакъв измислен сигнал, кой знае къде съчиняван. Внесен е от името на РЗС, а днес вече съм извикан на разпит, за да коментирам глупостите на този политик”, каза още Николай Бареков.

 

Той отрече да е получавал пари от Цветан Василев за финансиране на "България без цензура”. 

 

Николай Бареков пожела утре да участва в предаването "Здравей, България”, за да коментира всичко по темата. Това обаче ще реши, след като се яви на разпит в прокуратурата.