Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа в столицата

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. "184” във вилна зона „Американски колеж“  на 27 февруари, петък, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 часа живеещите в района на ул. „184” - от ул. „182” до ул. „191” и ул. „Банишка река“, информират от „Софийска вода”.

 

Заради изграждането на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Стефан Стамболов“ в Банкя се налага спиране на водата от 10.00 до 22.00 часа на живеещите в района на ул. „Варна“ - от ул. „Несебър“ до ул. „Стефан Стамболов“; ул. „Балчик“; ул. „Стефан Стамболов“ - от ул. „Несебър“ до ул. „Иванянско шосе“.

 

На 27 февруари във връзка с реконструкция на съществуващ уличен водопровод в с. Панчарево вода няма да има от 9.00 до 21.00 часа в района на бул. „Самоковско шосе“, ул. „Синя светлина“, ул. „Понор“, ул. „Хитър Петър“, ул. „Гауди“ и ул. „Синаница“.

 

Във връзка с подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Свилен Миланов“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на живеещите в района на ул. „Родолюбие“, по ул. „Свилен Миланов“ от ул. „Методи Иванов“ до реката, ул. „Окол“ - от №57 до ул. „Методи Иванов“, и ул. „Перущица“.

 

В петък заради изграждането на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в центъра вода няма да имат от 10.00 до 17.00 часа по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ - от ул. „Чумерна“ до бул. „Васил Левски“, и ул. „Димитър Горов“. Поради същата причина от 10.00 до 18.00 часа спират водоподаването по бул. „Христо Ботев“ в центъра - от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“.

 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Стефан Стамболов“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на живеещите в района на бул. „Стефан Стамболов“ - от ул. „Пиротска“ до ул. „Чипровци“.

 

Заради подмяна на сградно-водопроводно отклонение на пл. „Света Неделя“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа в района на бул. „Витоша“ - от ул. „Позитано“ до бул. „Княз Ал. Дондуков“.

 

В петък заради монтаж на спирателен кран на ул. „Ген. Асен Николов“ в ж.к. „Люлин“ 8 спират водата от 10.00 до 16.00 часа на група павилиони зад бл. 814. Поради същата причина в този часови пояс вода няма да имат и в ж.к „Люлин” 9 – група павилиони зад бл. 911.

 

Във връзка с прекъсване на сградно-водопроводно отклонение на бул. „Рожен“ в кв. „Илиянци“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 часа в района на бул. „Рожен“ - от ул. „Балчо Нейков“ до ул. „Петър Панайотов“.

 

Заради провеждането на тест за нулево налягане в центъра на столицата се налага спиране на водата от 00.00 до 6.00 часа на живеещите в района между бул. „Васил Левски”, бул. „Сливница“, бул. „Мария Луиза“ и бул. „Цар Освободител“.