Според журналистката списъкът е известен на прокуратурата още от 2014 г.

 

До медиите достигна електронното писмо със заглавие "Това е истината от Цветан Василев". Заедно с него бяха изпратени и десетки списъци, които според автора показват имената на хора от политиката и бизнеса, посещавали банкера Цветан Василев през последните две години.

 

В предаването „Часът на Милен Цветков” журналистът Маргарита Михнева сподели, че този списък е известен на прокуратурата още от 2014 година и е достоверен като информация. Тя сподели, че посещенията при Цветан Василев са ставали по точно определена схема, като отношението му към "по-интересните” клиенти е било различно.

 

Константин Симеонов, който е адвокат на Цветан Василев, сподели, че този списък е копие от регистрационната книга на сградата на Корпоративна търговска банка и съдържанието му не е автентично. Той добави, че няма представа кой го е изпратил до медиите, но най–вероятно е уволнен охранител, който цели някакво лично отмъщение.

 

Огнян Стефанов сподели, че го има в списъка и потвърди, че е посещавал Цветан Василев в кабинета му. Той добави, че са се срещали най-вече да обсъждат какво се случва в държавата.