Аз приемам Фейсбук като медия, разказа журналистът

 

За нас е голям шанс, че социалните мрежи ги има. Това е една ниша, от която ние се възползваме”, коментира в студиото на „Здравей, България” журналистът Миролюба Бенатова, която попадна в класацията на най-влиятелните българи в социалните мрежи.  

 

„За човек като мен, който е от една страна публична личност, от друга страна - журналист, е нелепо да иска да си пази в тайна постовете. Аз наистина приемам Фейсбук като медия, моя лична медия. Давам си сметка, че най-малкото 10 000 души са абонирани за нещата, които аз пиша, което е един доста сериозен тираж”.

 

„При мен Фейсбук е и средство за популяризиране на нещата, които правя в Нова телевизия и се смесват моите лични коментари с нещата, които излъчваме по телевизията. Едно от нещата, което напоследък беше много коментирано, беше моят коментар по повод Вежди Рашидов и неговото поведение спрямо хориста. Този е сред постовете ми с най-голяма публична реакция”, добави тя.

 

„Хората трябва да използват социалните мрежи, за да показват нередностите”, коментира певицата Рут Колева, която също попадна в класацията. „Аз използвам социалните мрежи за платформа за споделяне с хората, които харесват моята музика, но имам и силно изразена социална позиция по доста други теми и хората доста следят това, което пиша и споделям”, каза още Рут. 

 

Още от Миролюба Бенатова - ТУК.