Според Патриотите Димитър Радев е маша в ръцете на две политически сили

Реформаторският блок (РБ) няма да подкрепи нито една от кандидатурите, които Димитър Радев представя за подуправители на БНБ, заяви Мартин Димитров от по време на представянето и изслушването на кандидатите за подуправители на народната банка.

 

"Като гледам, ДПС ще подкрепят кандидатурите, но това достатъчно ли е като обществено доверие към БНБ. С тези кандидатури, и най-вече Димитър Костов, не постигате ефекта да стабилизирате БНБ, а рискувате напрежението и проблемите да продължат, има опасност да се самобламирате", посочи Мартин Димитров.

 

Той е на мнение, че е по-добре Димитър Радев да оттегли кандидатите си, отколкото да рискува дестабилизиране на БНБ, пише БГНЕС. 

 

"Имате две възможности - да се снижите и да видите какво ще стане и най-вероятно да ви изберат кандидатурите. Другата позиция е да станете и да кажете, че ще предложите други кандидатури", каза още Димитров.

 

От своя страна депутатът от Патриотичния фронт Славчо Атанасов заяви, че Димитър Радев е маша в ръцете на две политически сили, които се знае кои са.