Биляна и Александър се оказват в положение сами срещу всички

Тази седмица ще станем свидетели на три изключително емоционални епизода на „Откраднат живот”. Дългоочаквани разкрития и тежките последствия от тях ще са основното, което ще занимава героите.

 

След като и двамата преживяха душевни катарзиси под една или друга форма, Биляна и Александър се сближиха повече от всякога. Тази седмица ще видим как двамата влюбени взимат решение да послушат сърцата си, а Биляна най-после събира смелост да каже на Калин за любовта си към д-р Василев. Как г-р Генадиев ще посрещне това тежко признание и какви ще са последствията от него, предстои да разберем.

 

След признанието пластовете на взаимоотношенията ще се разместят до такава степен, че нищо в болница „Свети Кирил” повече няма да бъде същото. Единственият човек, който ще подкрепи Биляна в този труден момент ще бъде баща ѝ – проф. Захариев. Самият той ще се чувства напълно различен човек, заради специализантката си д-р Стилянова, а това увлечение ще го накара отново да настоява да стане съдружник в бизнеса на съпругата си и проф. Генадиев.  

 

Шокът безспорно ще бъде най-голям за Калин, Наталия и Виолета Захариева. Майката на Биляна ще се почувства напълно предадена от дъщеря си, а това усещане ще стане още по-силно, когато разбере, че Галя не е поредното увлечение на съпруга ѝ. Калин и Наталия ще изпаднат в дълбока депресия, но младата пиарка ще се изправи и пред друга сянка от миналото си, която ще заплаши да разкрие дълго пазена тайна за нея.

 

Очакват ни три епизода, изпълнени с много сълзи, тежки признания и разкрития. Как ще реагира семейството на Калин, когато научи за тайната връзка между Биляна и Александър и как те ще продължат работа на мястото, което ще се превърне в истински кошмар за тях, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

 

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.