Това ще засегне почитателите му в Северна Америка и Азия

Канадският поп певец Джъстин Бийбър е отменил оставащите 14 концерта от световното си турне в подкрепа на албума си "Purpose" заради "непредвидени обстоятелства", предадоха "Ройтерс" и "Асошиейтед прес", цитирани от БГНЕС.

Джъстин Бийбър - със забрана да пее в Китай

В изявлението, направено от говорител на 23-годишния изпълнител, не се разкриват подробности около решението му да не завърши световното си турне. Изтъква се само, че Бийбър "обича феновете си и мрази да ги разочарова", но след внимателно обмисляне е решил да отмени оставащите концерти. 

Джъстин Бийбър изненада деца в болница (ВИДЕО+СНИМКИ)

Засегнати от решението на Бийбър ще бъдат почитателите му в Северна Америка и Азия. Притежателите на билети за отменените 14 шоута ще могат да получат парите си обратно в пунктовете за продажба. 

Коя е най-популярната песен в света? (ВИДЕО)

Концертната обиколка на канадския изпълнител трябваше да приключи на 10 октомври в Азия.
Джъстин Бийбър тръгна на световно турне в подкрепа на албума си "Purpose" през март 2016 г. За 18 месеца певецът изнесе над 150 концерта в Европа, Африка, Южна Америка, Австралия и части от Азия. 

Джъстин Бийбър пуска нов сингъл

Съобщението, че Бийбър е решил да отмени оставащата част от концертната си обиколка идва броени дни, след като беше оповестено, че той е получил забрана да пее в Китай заради прояви на "лошо поведение" в миналото. 

Според сайта за знаменитости TMZ Джъстин Бийбър е решил да отмени концертите си заради "изтощение". През уикенда обаче се появиха фотографии на певеца от екскурзия в близост до Лос Анджелис. Бийбър, придружен от неизвестна млада дама, изглеждаше в добра форма. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.