Синът ми нищо не е видял, разказа бизнесменът Тони Златков

Синът ми е добре, живее в България, а в момента е на почивка в чужбина”, сподели в студиото на „Здравей, България” бащата на Адриан Златков – бизнесменът Тони Златков.

Четирима души - с обвинение заради отвличането на Адриан Златков

Адриан беше отвлечен на 30 август миналата година близо до дома си. 11 дни по-късно той беше освободен, след като семейството му плати откуп. Тази седмица бяха задържани четирима души, които според разследващите са помагали на похитителите на Адриан.

„Смятам, че тези 5-6 месеца, които са минали от този случай, са доста кратък срок за разследващите, за да се получат някакви първични резултати”, коментира пред NOVA бащата на Адриан.

Бащата на похитения Адриан пред NOVA: Отвличането е тема табу в дома ни

„Ние искаме да забравим всичко това и да продължим напред. Не ни е фиксидея да получим някакъв реванш”, сподели той.

Тихомир Безлов: Отвличането на Златков е по модела на „Наглите”

Синът ми на практика нищо не е видял, похитителите са били с маски”, обясни Тони Златков. Той разказа, че изобщо не се е колебал дали да плати откупа за сина си, а полицията не е знаела къде ще бъдат оставени парите.

Един от задържаните за връзка с отвличането на Адриан е Ивайло Борисов, известен с прякора Ториното. Прокуратурата ще настоява той да остане за постоянно зад решетките. Какво каза пред NOVA адвокатът му Мариана Тодорова - гледайте във видеото! 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.