Телекомът подарява филмов пакет MAXI към всички пакети за интерактивна телевизия

Код „Оранжевo” за изгодни пакетни предложения обявява VIVACOM през юни. ТВ пакетите се предлагат в комбинация с фиксиран интернет, като клиентите на VIVACOM могат сами да съчетават различните варианти за услугите спрямо собствените си нужди и потребление и така да се възползват от атрактивни отстъпки. Промоционалните пакети за интерактивна телевизия с кристално качество на звука и картината включват много повече премиум канали в сравнение със стандартните предложения. Като топ комбинация от телекома препоръчват: пакет TV 2L+ с достъп до над 200 телевизионни канала, от които над 45 HD програми, допълнен с високоскоростен интернет 100 Mbps, на цена от 27,79 лв. на месец.

Клиентите на интерактивна телевизия от VIVACOM ще могат да се насладят на голямо филмово разнообразие, при това напълно безплатно – към всеки пакет за интерактивна телевизия телекомът подарява филмов пакет MAXI за целия срок на договора. Той дава достъп до видеотека с богато жанрово съдържание, което се обновява ежеседмично. Само през юни то ще бъде допълнено от шест нови топ заглавия, които са подходящи за филмови фенове от всички възрасти. Сред тях са забавната история за отгледаното от щъркели врабче сирак „Щъркелчето Ричард“, разказът за епичното съперничество между тенисистите „Борг/Макенроу“, както и четвърти сезон на хитовия екшън крими сериал „Rogue”.

В допълнение към предложението клиентите ще могат да се насладят и на ексклузивно съдържание от каталозите на Discovery, Da Vinci, Disney, Nickelodeon и други с помощта на допълнителните медийни услуги по заявка, които се предлагат заедно за всички клиенти, предпочели оферта с включен TV 2L+ пакет от VIVACOM без допълнително заплащане.

*Платена публикация​