Звездата от "Бързи и яростни" загина трагично при автомобилна катастрофа през 2013 г.

Правят документален филм за Пол Уокър. Той ще бъде озаглавен "I am Paul Walker" и е в памет на известния актьор, който загина трагично при автомобилна катастрофа през 2013 г., пише Си Ен Ен. Уокър е известен с ролята си на Брайън О'Конър в поредицата „Бързи и яростни“.

Екипът на „Бързи и яростни 7” посвети песен на Пол Уокър

В деня на трагичния инцидент актьорът се возел в кола, шофирана от неговия приятел и финансов мениджър Роджър Родас, който също загина. Автомобилът се ударил в стълб и избухнал в пламъци. Съдебната експертиза показа, че Пол Уокър е починал от изгаряне и травмите след катастрофата.

Вин Дизел кръсти дъщеря си на Пол Уокър

През 2014 г. от полицията заявиха, че високата скорост е причината за катастрофата. Автомобилът се е движел с около 130-150 км/ч.

Бащата на Пол Уокър ще съди автомобилна компания за смъртта на актьора

Документалният филм ще съдържа семейни кадри на звездата от „Бързи и яростни”. Също така ще има и интервюта с членове на семейството му, негови приятелите, както и с колегата му Тайрийз Гибсън.

Режисьор е Ейдриън Буйтенуис, който е участвал и в други биографични филми за звезди като Хийт Леджър, Крис Фарли и Мохамед Али. Премиерата на "I am Paul Walker" в САЩ е на 9 август.

Стажант-редактор: Мариела Иванова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.