Адвокатът на дружеството има сериозни опасения относно процедурата, която беше спечелена на търг

Изтича крайният срок, в който фирма "Ред Енимълс" трябва да плати близо 8 милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество – ПФК „ЦСКА”.

ЦСКА на Гриша Ганчев спечели емблемата за 8 милиона лева

Адвокатът на дружеството обаче има сериозни опасения относно процедурата, която беше спечелена на търг миналата година от фирмата.

Какво се случва, след като на търг бяха продадени активите на ЦСКА?

"Искам да ви информирам, че имаме сериозен проблем с плащането на активите, с оглед на това, че както вече се установи съдебно, в активите е включен имот, който не е собственост на несъстоятелното дружество. Синдик Дора Милева е уведомена неколкократно за това обстоятелство. Съдът по несъстоятелността също, но въпреки това към момента в крайна сметка срокът ни изтича, притиснати сме до стената", коментира адвокат Станислав Трендафилов, който представлява "Ред Енимълс".

Втори опит за продажба на активите на ЦСКА

"Става въпрос за 10 дка на морската ивица. Това е много сериозен актив и като инвестиционно позициониране на нашата оферта, и като чисто икономическа логика. Ние сме предложили тези пари с преценка на всички активи. Към момента това ни създава изключителен проблем, защото ние сме наясно, че тази собственост не я придобиваме", добави той.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.