Футболистът буквално събра погледите преди да влезе в сградата на съда в Мадрид

Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо бе осъден на 23 месеца условно и глоба в размер на 18,8 милиона евро. По-рано днес споразумението, което постигна петкратният носител на „Златната топка“ с прокуратурата, бе потвърдено от съда, съобщава Gong.bg.

Роналдо буквално събра погледите преди да влезе в сградата на съда в Мадрид. Той бе придружен от своята половинка - Джорджина.  

Роналдо ще бъде осъден на 2 г. затвор за данъчни измами

Множество журналисти посрещна двойката, като интересът към тях бе огромен. Роналдо, който бе облечен изцяло в черно и с тъмни очила, не се спря да отговори на въпроси. Португалецът единствено раздаде автографи на група фенове. 

"Шпигел": Роналдо признал изнасилването в първоначалните документи

Роналдо беше обвинен, че си е спестил плащания към държавната хазна в размер на 14,7 милиона евро. В крайна сметка той получи условна присъда от 23 месеца и се споразумя с държавното обвинение да заплати 18 милиона евро, в които е включена и глоба. Голмайсторът вече направи първо плащане в размер на 13,4 милиона евро.  

Междувременно, в една от съдебните зали течеше заседанието на Шави Алонсо, който има подобни обвинения като тези на Роналдо.  

Информация: Gong.bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.