Той е петият нов футболист на разградчани

"Лудогорец" осъществи пореден трансфер на водещ български футболист, съобщиха от клуба. Цветовете на седемкратния шампион ще защитава националът Станислав Манолев. В понеделник "орлите" и играча постигнаха договорка, след което подписаха договор. Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград във вторник преди мача на "Лудогорец" срещу "Ботев Пловдив". Националът се включва в тренировъчния процес на отбора веднага и ще е на разположение на Антони Здравков за следващите мачове в първенството на Първа професионална лига. Манолев избра "Лудогорец" пред оферти от България и чужбина.

ШОК на "Армията": ЦСКА се раздели със Станислав Манолев

Станислав Манолев е петият нов футболист, привлечен след края на есенния сезон. Преди него с клуба подписаха Адриан Попа, Пламен Илиев, Серкан Юсеин и Дейвид Рибейро.

Манолев има богата футболна кариера. В България е играл за "Пирин", "Литекс" и "ЦСКА", а в чужбина е обличал фланелката на носителя на КЕШ "ПСВ Айндховен", английския "Фулъм" и руските "Кубан (Краснодар)" и "Динамо (Москва)". Има над 50 мача за националния отбор на България.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.