27-годишната им спътничка е в тежко състояние

Водач на лек автомобил и 2-годишно момиченце загинаха в тежка катастрофа на пътя Долни Дъбник - град Искър. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Плевен, цитиран от БТА. Тежката катастрофа е станала днес към 13.15 часа. Ударили са се два автомобила. На местопроизшествието незабавно са изпратени полицейски служители и автоексперт. Екип на РДБПЗН - Плевен е оказал съдействие за изваждане на пострадалите от огънатите ламарини.

Арестуваха 20 души в Плевенско за купуване на гласове

При инцидента на място са загинали водачът на единия автомобил - 21-годишен и момиченце на 2 години, и двамата от град Искър. Тяхната спътничка - 27-годишна, също от град Искър, е настанена за лечение в плевенска болница в тежко състояние. В другата кола са пътували две жени и момченце на 6 месеца, и тримата от село Галиче. След инцидента са транспортирани в ЦСМП - Плевен. 40-годишната водачка на автомобила има травми и фрактури, а другата пътничка - 21 годишна, е с леки наранявания. Момченцето има травми в областта на рамото. Огледите на място продължават.

Задържаха мъж, обрал игрална зала в Долни Дъбник

Променена е организацията на движението като моторните превозни средства се движат по маршрут Долни Дъбник, село Горни Дъбник през село Писарово за град Искър. Уведомена е прокуратурата, уточнява говорителят на полицията в Плевен.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.