Инцидентът е станал малко след 8 часа

Тир разля бира на пътя София-Варна във Велико Търново. Инцидентът е станал около 5 часа тази сутрин. Няма жертви и ранени.

На излизане от кръговото кръстовище, в посока София, товарното возило разпилява каси с бира по асфалта. „Едно,че има обратен наклона на този завой. Аз влязох с 30 км в него. Не е много, но касите се хлъзгат. Товарът се наклони и ето колоните са огънати”, разказа шофьорът  Красимир Костадинов.

Инцидент с автобус край град Шипка (ВИДЕО+СНИМКИ)

 

 

Повече от пет часа пътят, на изхода на Велико Търново в посока София, остана в стъкла по асфалта и разлята бира. Заради това, че е забавил да разчисти стоката си от пътя шофьорът може да получи акт от Агенция пътна инфраструктура. „Чаках бригадата да дойде, да помогне. Ей, сега връзвам го това и се изнасям на паркинга. Тук, до половин час”, допълни Костадинов.

Инцидентът е в близост до местната гимназия по електроника. Деца, отиващи на училище, се възползваха от разсипаните по асфалта останали здрави бутилки с тъмна бира. Стоката в камиона е застрахована. Проблемът с трафика в петъчният ден бе решен след намесата на пътни полицаи.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.