Уилям и Кейт споделиха забавни снимки на сина си

Третото дете на Уилям и Кейт - принц Луи, днес става на две годинки. По този повод херцозите на Кеймбридж споделиха забавни снимки на момченцето. 

Малко преди да настъпи рожденият му ден, в официалния профил на семейството в Instagram се появиха изключително цветни и усмихнати фотоси на рожденика.

Уилям и Кейт се готвят за рождения ден на принц Луи

От снимките става ясно, че принц Луи много обича да рисува. Най-малкият наследник на Уилям и Кейт е оставил цветен отпечатък от дланта си върху лист хартия. Забавната му творба не е случайна. В момента много деца във Великобритания рисуват дъги, за да изразяват благодарността си и към медиците, които са на първа линия в борбата с коронавируса.

КРАЛСКО ПРИЗНАНИЕ: Децата на Уилям и Кейт аплодираха медиците, борещи се с COVID-19 (ВИДЕО)

По повод празника трогателна снимка сподели и принц Чарлз - дядото на Луи. На нея се вижда как синът на Уилям и Кейт е прегърнал силно дядо си. 

Британската кралица Елизабет II празнува 94-ти рожден ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

Снимка: Getty images

Заради епидемията семейството ще отпразнува рождения ден на принца в изолация, а близките им ще се включат чрез видеообаждане.

Желаем на принц Луи незабравимо детство! Честит рожден ден!

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.