Премиерът е на инспекция на инфраструктурни ремонти в област Бургас

До края на месец юни ще бъде готов обходният път Поморие-Ахелой. Това трябва да облекчи трафика и да отпуши тапата към "Слънчев бряг" точно преди старта на активния сезон. Инспекция на строителство на 6-километровата отсечка направи премиера Борисов. Веднага след като новия път бъде пуснат в експлоатация, ще започне и строителството на следващия лот, който ще го свърже с АМ "Тракия".  По време на проверката Борисов получи саксия с мента като подарък.

По-рано Борисов направи проверка на строителството на “Арена Бургас”. С него беше и финансовият министър Владислав Горанов.

Аврамова: Сектор строителство е в пълна мобилизация

Спортната зала е без аналог за България и е разделена функционално на четири подобекта - основна зала за лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др., в това число концерти, конференции и конгреси, малка зала с капацитет 1500 души, тренировъчна зала и открит етажен паркинг с над 800 места. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.