Лазаня вече има и фитнес режим

Котката Лазаня, която надхвърля четири пъти здравословната маса на обикновена писана, е подложена на диета и фитнес режим, съобщава в. "Дейли стар", цитирана от БТА.

Лазаня била изоставена в град Филаделфия, щата Пенсилвания на 20 септември. Тя попаднала в приют за животни. Там работниците установили, че котката тежи колкото 3-годишно дете. От управата я подложили на режим и направили снимки на новото си попълнение, като начаса получили стотици молби за осиновяване.

Лазаня, въпреки своите 13,3 килограма, се оказала голяма чаровница и обичала да я чешат по тумбачето. Да се радва на нейното мъркане получило семейство Хамър от град Вайнленд в щата Ню Джърси. При получаването на котката съпружеската двойка установила, че тя с мъка се придвижва и трудно поддържа хигиената си, както правят другите котки.

Самотен котарак си направи стотици селфита (СНИМКА)

Мишките в Швеция вече си имат хотел, кафене и аптека (ВИДЕО+СНИМКИ)

Котарак клептоман от години краде бельото на съседите

Новите стопани се ангажирали да помогнат на котката да възвърне нормалното си тегло с помощта на специализиран ветеринар. Лазаня била кръстена на името на любимото ястие на дебелия котарак Гарфийлд, познат от анимационните филми.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.