Това беше четвърти двубой за двата тима от група J на Лига Европа

„Тотнъм” победи „Лудогорец” с 4:0 в двубой от група J на Лига Европа. Резултата откри Карлос Винисиус в 15-та минута, а след това отбеляза втори гол в 34-ата минута. Хари Уингс отбеляза в 62-ата минута. За 4:0 беше точен Лукас Моура в 73-та минута, предаде Gong.bg

СНИМКИ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

В началото на срещата играчите на „Лудогорец” опитваха да изнася топката при висока преса на „Тотнъм”, като в няколко ситуации домакините отнемаха кълбото близо до вратата на Пламен Илиев. Въпреки това до сериозни опасности не се стигна. 

Напрегнатите моменти обаче бяха един след друг пред вратата на Илиев. В 15-ата минута Деле Али подаде на Карлос Винисиус, който беше пробил без топка отбраната на „Лудогорец”. Винисиус остана сам срещу българския вратар и отбеляза 1:0.

В 34-та минута нещата за разградчани станаха по-лоши. След пробив през центъра на Танги Ндомбеле, французинът стреля, но ударът му беше спасен от Илиев. При добавката обаче Али намери Винисиус, който на празна врата отбеляза за 2:0. 

В 63-тата минута Хари Уинкс получи топката на тъчлинията и от над 40 метра, с напълно изненадващ удар, успя да вкара за 3:0.

Преди началото на мача двата тима отдадоха почит пред Диего Марадона.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.