В ролята на агент 007 в лентата се превъплъщава легендарният Шон Конъри

Постер от филма за Джеймс Бонд "Операция "Мълния" от 1965 г. Ще бъде предложен на търг във Великобритания. Предварителната му оценка е 16 000 щатски долара. 

Постерът е от четири части, в които Бонд - в ролята Шон Конъри - се бие със злодеи или е заобиколен от привлекателни жени. Идеята е била той да бъде разделен на четири.

Легендарен часовник, носен от Шон Конъри в „Джеймс Бонд“, отива на търг (СНИМКА)

От аукционна къща "Юбанк" очакват той да достигне цена между 8 до 12 000 британски лири .

"Мисля, че около Джеймс Бонд винаги е имало особено очарование, което пленява всички. Винаги е имало голям интерес към свързаните с с агент 007 вещи,  колекционерите сякаш се увеличават все повече и повече.  Смятам, че е така, защото непрекъснато излизат нови филми за него, което привлича все повече и повече почитатели. За момента всички наши продажби ще се осъществяват онлайн. Забелязваме огромен ръст на потребители във виртуалните аукциони. Интересно е да се види как хора от цял свят се обединяват от една идея и нададават , за да спечелят любимия си артикул“, споделя Натали Дейвис, организатор на аукциона. 

Заснемат повторно сцени от новия филм за Джеймс Бонд

В интернет търга "Джеймс Бонд 007" са включени също оригинален постер от първия филм за британския супершпионин "Доктор Но" с предварителна оценка от 6000 до 9000 лири.

Както и Цилиндър, носен от Оджоб във филма "Голдфингър" от 1964 г., оценен на 4000 лири.  

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.
 
Източник: БТА