Кои са най-забавните колажи със заседналия кораб?

„Вера Су“ се превърна в истински хит в социалните мрежи. В онлайн пространството се разпространяват забавни колажи със заседналия край Камен бряг кораб.

На някои от тях се виждат политици, и дори Леонардо ди Каприо. През последния месец ситуацията около "Вера Су" се променяше драматично. Той беше обследван от водолази. И претърсван за забравена корабна документация. На втори октомври положението на „Вера Су” се оказа критично.

Всичко това позволи на българина да прояви въображение. „Вера Су” бързо се превърна в хит в социалните мрежи. В някои от колажите той е сравняван с Титаник, а Леонардо Ди Каприо е поставен на палубата.

И още – разпространиха се снимки на заседнал автомобил с надпис „Вера Су”, изображение на кораба след години на българското Черноморие. Появи се и снимка с репортер на Нова телевизия, отразяващ развитието на ситуацията с „Вера Су”.

Хората възкресиха и една добре позната от близкото минало песен.  Според Шкумбата „Вера СУ“ се е превърнал в отдушник за българите във времена на пандемия. И продължи темата за кораба с ирония.

Повече по темата гледайте във видеото