Близки и приятели я издирват от 23 дни

Издирват 48-годишна жена, избягала от психодиспансера в Пловдив. 23 дни вече няма и следа от Жанета Тодорова от Карлово. Близките и приятелите ѝ не спират да я търсят всеки ден. Мистерията с безследно изчезналата жена се заплита, а версиите стават все повече и все по-противоречиви.

Тя била настанена в отделение, което денонощно е под ключ и лекарско наблюдение. На 6-ти декември около 6.15 сутринта жената изчезва.

Според охраната на Психодиспансера настанените за лечение там правят дупка през мрежата на оградата и така бягат.

Близките й започват мащабно издирване. Проверяват няколко сигнала.

Жената е била лекувана от тежка депресия. „Получаваме непрекъснато сигнали, че е била забелязана.Търсим я непрекъснато с приятели. Полицията съдейства, но все още няма следа от нея. Нямаме идея по какви причини е избягала”, разказа в ефира на „Здравей, България” Хари Харалампиев, близък приятел на изчезналата.

Жанета Тодорова е от Карлово. Тя е художник. Последните 10-години е работила в Холандия, но се върнала у нас, тъй като напоследък изпадала в тежки кризи. Има възрастен баща и сестра, но според приятелят й тя се страхувала да се върне при тях.Лекарите от Психодиспансера отказаха коментар, а от полицията съобщиха, че още на 6 декември жената е обявена за общодържавно издирване. Все още нямат информация за местонахождението й.

Издирването на Жанеа Тодорова продължава.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.