"Когато знаеш, че твоята шейна ще дойде, нещата стават други. В един момент осъзнаваш, че няма връщане", обясни философски той

Господ наистина ме срещна свише с уникални хора, които в момента ми липсват, а тези, които са останали са сврени в ъгъла чрез унижението на държавата.

Това заяви в предаването „На фокус” актьорът Малин Кръстев. Повод за разговора бе премиерата на филма „Януари” на режисьора Андрей Паунов по мотиви на Йордан Радичков.

В откровен разговор той разказа: „В собствената си пустиня съм по някакъв начин и се опитвам да анализирам всичко, което се случва. На фона на агресията наоколо човек да намери смирение в себе си. Овълчили сме се”.

За срещата на със себе си, за истинските неща, Кръстев каза: „Онези сили извън нас, хората в бита и в живеенето си не осъзнаваме, че има нещо свише. Темата за смъртта, за отиващия си човек – когато знаеш, че твоята шейна ще дойде, нещата стават други. В един момент осъзнаваш, че няма връщане. Турлака – този наш фолклор на този наш Северозапад, дето не го знаеш тоя жив ли е, не е ли жив…”.

Вижте целия разговор във видеото.                 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook