Това заяви председателят на „Възраждане”

„Тези хора са позор не за българския народ, а за човешкия род. Нямат никакво морално право да бъдат в Народното събрание,  простащината извира от всяка тяхна дума, от всеки техен жест”. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на „Възраждане” Костадин Костадинов.  Той нарече Манол Пейков „същество”.

ФИЗИЧЕСКИ СБЛЪСЪК В НС: Депутат е със счупени очила, друг - одран по бузата (ВИДЕО)

Припомняме, че в пленарната зала възниква физическо съприкосновение между народни представители от ПГ на „Възраждане” и на ПП-ДБ след обвинение по адрес на Христо Иванов. 

Костадинов се закани вбъдеще да свалят от трибуната народни представители. На журналистически въпрос „Насилие ли е начинът?” лидерът на „Възраждане” отговори: „Нали знаете подоворката по-умният отстъпва? Когато по-умният отстъпва, управлява по-простият”. Той беше категоричен, че, когато депутат говори „просташки неща”, думата му трябва да бъде взета. "Когато не се правят забележки, така става", допълни Костадинов.

СНИМКИ ОТ СБЛЪСЪКА ВИЖТЕ ТУК

„Ако тези предатели си мислят, че ще направят правителство, с което да окупират държавата и да извършат държавен преврат, защото в момента това, което се случва, е пълзящ държавен преврат, овладяване на държавата публично и нагло, ние ще организираме контрапреврат”, обеща депутатът.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.