Състезанието ще се проведа в подлеза на Софийското Ларго

Националният шампион в танцовото шоу „Dance Your Style”  ще бъде определен на 8 октомври в подлеза на Софийското Ларго.

„Изключително съм развълнуван от факта, че за втори път в нашата държава ще се случи този формат, който е международен, танцьори от цял свят взимат участие. Всяка една държава излъчва своя победител, след което най-добрите представители от всяка една държава се срещат за една наистина епична битка на световните финали”, разказа Денис Илиев, танцов педагог.

Приключи Октоберфест - най-големият бирен фестивал в света (ВИДЕО)

Симеон Йорданов е бил шампион веднъж в състезанието, а сега ще се опита да дублира титлата си. „Това се шегуваме с останалите танцьори и колеги, че е малко като боксов мач, защото трябва да защитиш титлата си и става много интересно, защото преди 4 години нивото е било едно на всички танцьори, а сега е коренно различно. За четири години можеш много да прогресираш, затова е много интересно да видиш до какво ниво са стигнали тези танцьори”, сподели Симеон Йорданов.

Той продължава да тренира както преди, независимо, че вече е бил шампион. „Нивото на адреналин е според това каква музика ти пускат. Ако ти пуснат музика, която не харесваш, ти трябва да покажеш на хората, че ти харесва музиката. Зависи и срещу какъв танцьор излезеш”, разказа още Йорданов.

СТОЛИЦА НА ЦИРКА: Най-добрите циркови артисти са в София