Вижте костюма в нехарактерен за нея цвят

Където и да отиде Кейт Мидълтън винаги впечалява със своята визия. Принцесата на Уелс се появи с характерното си решение за облекло, но този път излизайки от характерните за нея приглушени, неутрални тонове.

В сряда Мидълтън беше домакин на Националния симпозиум "Shaping Us" в Лондон облечена в елегантен костюм, състоящ се от сако с двойно закопчаване и панталон тип "цигара". Впечатляващ беше лилавия цвят на костюма, нетипичен за принцесата. Кралската особа завърши визията си с тъмносини велурени обувки и обеци с диаманти и сапфири.

СПОРТЕН ДУХ: Принцесата на Уелс игра ръгби в инвалидна количка (ВИДЕО+СНИМКИ)

По време на форума Кейт Мидълтън каза, че е време обществото да разбере колко са важни  основите и системите, които управляват грижата за децата в ранна възраст, както и отношението към хората, които отглеждат следващото поколение и подкрепата, която те получават. Тя смята, че това е верния път за изграждане на по-стабилен свят. Принцесата продължи: "Ако можем да създадем общество, което вижда детето във всеки възрастен и възрастния във всяко дете, най-накрая ще започнем да променяме света към по-добро.“