Едната е за централното ръководство, а другата - за местната структура

„Продължаваме Промяната“ получава два държавни имота в София, които да използват за партийни централи. Едната за централното ръководство, а другата за местната структура на партията. Това става възможно с решение на правителството в оставка, прието днес.

Двата имота представляват самостоятелни обекти, единият от които се намира в сграда на ул. „Христо Белчев“ № 8 в район „Средец“, а вторият - на бул. „Витоша“ № 12 в район „Триадица“.

ПП-ДБ: Радев да оттегли указа си за гласуването на проектокабинета „Габриел”, половината посочени за министри не са давали съгласие

ПП „Продължаваме Промяната“ отговаря на законоустановените предпоставки за учредяване на безвъзмездно право на ползване върху имотите - частна държавна собственост за срок от десет години или докато отговаря на законовите изисквания за тяхното ползване.

Съгласно Закона за политическите партии, ПП нямат право да ги преотдават под наем или преотстъпват за ползване. В тях не може да бъде осъществявана икономическа дейност. Партията декларира, че разполага с необходимия финансов ресурс за стопанисване на имотите, като същите ще бъдат използвани само за задоволяване на нейните нужди.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase