Има заподозрян по случая

Голяма полицейска хайка търси стрелец, който атакува случайни граждани в щата Кентъки. Извършителят стрелял по коли, преминаващи по една от основните магистрали в района.

Ранени са 7 души. Петима от тях са пострадали сериозно.

Четирима убити при стрелба във влак край Чикаго (СНИМКИ)

Магистралата остана затворена повече от шест часа. Стрелецът е бил в гориста местност, недалеч от градче на име Лондон. В този район се намира един от големите национални паркове и търсенето не е лесно. Теренът е пресечен, с гъсти гори. Местната полиция и федерални агенти участват в хайката. Те казаха, че 32-годишен мъж от района е основния заподозрян. Беше публикувано предупреждение към жителите в областта да внимават и по възможност да не излизат от домовете си.

Нова стрелба в училище в САЩ, загина 15-годишен ученик

"Внезапно чухме оглушителен звук. Звучеше все едно камък е минал през задното стъкло. Помислихме дали не е изстрел, но решихме че няма как, след като сме на магистралата. Пикапът до нас намали рязко и ние решихме, че гумата му се е пръснала, нищо че звучеше по-силно от това. Тогава ни се обади баща ми и каза: "Чух по Си Ен Ен, че на магистрала 75 се стреля". Спряхме да огледаме колата и видяхме следите от куршумите. По джантат и задния калник на джипа", каза свидетелят Кристина ди Ното.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase