Шварценегер беше обвинен, че е използвал пари на дарители, за да покрие извънбрачните си похождения. Адвокатът на Арнолд отхвърли всички отправени обвинения. Разследването се базира на изказванията на Уилям Тейлър, бивш началник по сигурността на хотел \"Хаят\".

Освободилият се от оковите на брака, баща на извънбрачно дете и бивш губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер се разследва за отклоняване на средства.

Той беше обвинен, че е използвал пари на дарители, за да покрие извънбрачните си похождения. Адвокатът на Арнолд отхвърли всички отправени обвинения. Разследването се базира на изказванията на Уилям Тейлър, бивш началник по сигурността на хотел \"Хаят\". Той разказа, че много пътни полицаи довеждали в хотелската стая на Арнолд оскъдно облечени момичета.


Всички тези информации бяха отхвърлени от представителите на Шварценегер. \"Това е пълна измислица, една измислена история\", заяви адвокатът Марти Сингър. Неотдавна, медиите обявиха, че Арнолд Шварценегер има извънбрачно дете от своя бивша служителка. Преди няколко дни беше обявено, че е възможно Арнолд да има още две извънбрачни деца. /БГНЕС