Резултатите показват наличието на алкохол. Все още не е ясно дали ой е изиграл роля за смъртта й.

Резултатите от токсикологичните анализи на тялото на британската певица Ейми Уайнхаус, която почина в края на юли при неизяснени обстоятелства, не са показали наличие на забранени вещества, а само на алкохол, съобщи семейството й.

\"Резултатите от токсикологичните анализи, предоставени от властите на семейство Уайнхаус, потвърдиха, че не е имало никакви забранени вещества в тялото на Ейми в момента на смъртта й\", съобщи семейството в комюнике. \"Резултатите показват наличието на алкохол, но все още не е възможно да се установи дали той е изиграл някаква роля за смъртта й\", се казва още в комюникето. То уточнява, че семейството \"чака заключенията през октомври на съдебното разследване\" за смъртта на певицата.

Соул дивата Ейми Уайнхаус, която беше известна с бурния си живот, беше открита мъртва в дома си в Лондон на 23 юли. Аутопсията не позволи да се установи причината за смъртта й, чиято кариера беше белязана от проблемите със зависимостите й. Полицията съобщи, че не е открила подозрителни елементи в апартамента в Северен Лондон, където беше открито тялото. /АФП