Поп фолк звездата се завърна от двумесечно турне в Щатите и Канада...

 

„Аз обичам да карам хората да се чувстват добре. И когато виждам, че са щастливи и се забавляват, как да им кажа "довиждане", сподели една от любимите поп фолк звезди Рени в студиото на „На кафе". Поводът за думите й беше двумесечното турне, което певицата направи  в Съединените щати и Канада.

 

Певицата дълго време е отказала да замине заради раждането на втория й син Аспарух и възстановяването й след това. Въпреки това, тя е много щастлива, че за трети път успя да зарадва сънародниците ни на далечния континент, които я очаквали с нетърпение. Рени сподели, че българите в Щатите винаги се радват на изпълнителите от нейното поколение и са много разочаровани от новите поп фолк звезди, които изнасят концертите си изцяло на плейбек.

 

Поп фолк звездата заяви с усмивка, че самата тя винаги се радва и се чувства удовлетворена, когато вижда, че публиката й се забавлява.

 

Третото турне на Рени в САЩ и Канада е включвало 16 концерта, всеки от които е продължил по повече от два часа. Най-много време тя е прекарала в Чикаго, тъй като и българите там са най-много. Там певицата е получила неочаквана покана да кумува на двойка българи.

 

В Лас Вегас Рени отсяда в апартамента на своята приятелка певицата Мая от дуета „Мая и Магапаса".

 

По време на гореща фотосесия на яхта в езерото Мичиган Рени и нейните спътници са били спрени за рутинна проверка от щатската водна полиция. Американските полицаи са получи от нея демо версия на най-новия й албум.

 

Преди да замине на голямото турне Рени е направила фотосесия, част от която е за обложката на последния й, 13-ти по ред, албум. Снимките са в ретро стил, изключително женствени и предизвикателни.

 

Целия разговор с поп фолк певицата Рени гледайте на страницата на „На кафе" в Nova Play.