Историята на Деси Слава и ММА боецът Светлозар премина като на лента, но не филмова, а музикална...

Най-актуалният пример за лятна свалка са влюбените Деси Слава и новия й любим Светлозар. Тяхната история премина буквално като на лента, но не филмова, а музикална. Всичко започна със снимките на клипа „Най-неправилният мъж”. Противно на заглавието господин Савов се оказва най-точният партньор за изпълнителката.

Догадки, че между тях прехвърчат стрелите на Купидон – веднага плъзват и то с основание. Ем Ем Ей боецът и знойната Деси изглеждат като перфектната двойка и наистина са такива - не само на екран, но и в живота.

В последните две видеа „Моето друго аз” и „Only one” – гълъбчетата не позират, а просто открито демонстрират истинската си любов. Нещата вече са ясни. За съжаление идилията им не трае дълго, тъй като на Зарко, както галено го нарича певицата, решава да замине за Щатите. Деси признава, че много тъгува по него, но същевременно се радва, че любимият й се развива в бойната кариера.

Каквото и да се случи между тях - „Only one” ще остане в музикалната история като едно от най-любовните, стилни и еротични видеа, правени у нас. Естествено искрените им чувства допринасят за внушението, че любовта може да победи всички пречки, включително и дългите разстояния.

Със сигурност лятната свалка между Деси и Зарко ще има и зимно продължение, за което ще ви държим в течение!