Нежната половинка от "Здрач" бе хваната в изневяра с режисьора Рупърт Сандърс

Любимата вампирска двойка от култовата поредица „Здрач” се раздели. Кристен Стюарт и Робърт Патинсън вече не са заедно, след като екранната Бела се впуска в летен флирт с Рупърт Сандърс.

 

Режисьорът на „Снежанка и ловецът” и Кристен са имали връзка в продължение на няколко месеца по време на снимките. Увлечението им обаче струва скъпо. Сандърс е женен и публично съжали, че е наранил съпругата и децата си. Робърт се готвеше да предложи брак на невярната си половинка, но разбираемо се отказа навреме. Хванатите на калъп се извиниха и помолиха за прошка, но засега нито феновете, нито половинките ще им простят.

 

Изневярата на Кристен Стюарт и Рупърт Сандърс бе разобличена, след като любопитни папараци ги заснели как се целуват. Все пак не могат да отричат очевидното. Първоначално излязоха с версията, че флиртът се е случил  еднократно. Но роднини на режисьора разкриват, че връзката им е продължила няколко месеца.

 

Засега Робърт Патинсън се е изнесъл от общото си жилище с Стюарт, а Рупърт Сандърс е в немилост пред жена си. По всичко личи, че лятната свалка между актрисата и режисьора ще си остане само като неангажираща забежка. А цената, която заплатиха, е дъгите им сериозни връзки