олкото и да се противи на прякора си „Ицо 100 манекенки”, не може да избяга лесно от него

Когато говорим за свалки няма как да подминем гуруто в областта. Христо Сираков знае най-добре как да омае не само една жена, а цели сто. Никой не е достатъчно смел, за да се наеме с изброяването на похожденията му, пък и не е нужно. Колкото и да се противи на прякора си „Ицо 100 манекенки”, не може да избяга лесно от него. Сами се убеждавате в безспорните му донжуански дарби  в хилядите клубове, които обикаля из цялата страна.

 

Където е Христо, там е и купонът. Никога не се разделя с верния си парти антураж, а ние искрено завиждаме на неуморния му купонджийски дух. Бившето му гадже Зара, която успя да го задържи за цели три години, бе признала, че именно той е настоявал да излизат всяка вечер. Разликата в годните им е внушителна цифра 29, която още веднъж доказва, че ако духът е млад – нищо не може да го спре да си живее, както си иска.

 

Плейбоят не крие, че светския живот у нас не му е достатъчен, затова отскача до чужбина, за да задоволява страстта си към нощни забави. Последните му тръпки идват от Апенините. Италианските супер модели Мария Тереса Марино и Мария Пиа Мусто пристигнаха от Ботуша за моден спектакъл в Свети Влас. Там галантно бяха посрещнати лично от домакина Христо Сираков.

 

Двете грации открито се забавляваха в компанията му и  не скриха, че парти сезона на нашето Черноморие е перфектен. Топ моделите обещаха да се завърнат в родината есента. И дори се замислят да се устроят в България за постоянно. Познайте коя е причината?