ON! Graffiti ще се проведе в рамките на ON! Fest на 22 и 23 септември

Четири звезди на европейската графити култура, осем български артисти и 10 млади състезатели ще оцветяват разширената зона за street art и графити на ON! Fest 2012.

 


По-богата и програма и още по-голяма площ за изява на утвърдени и млади таланти ще предостави второто издание на международния графити фестивал в България. Той ще се проведе в рамките на ON! Fest на 22 и 23 септември и ще включва демонстрации, състезания, работилници и лекции на различни теми, свързани с графитите и уличното градско изкуство.  

 


У нас пристига легендата на европейската графити култура Omsk167, подкрепен от двама други негови сънародници от Дрезден  -  Caparso и Slider.

 


На ON! Graffiti ще се завърне за демонстрация и уъркшоп за напреднали и миналогодишният участник Brus (Rome/Italy). Всички те ще покажат техника и умения на стената за професионалисти по време на двата дни на фестивала. Редом с тях на нея публиката ще може да види и рисунките на някои от най-добрите български графити артисти – GOAT, Dilom, Esteo, Funne и колективът 4+.

 


Отсрещната стена на фестивала пък традиционно ще бъде отредена за десетте участници в конкурса на ON! Graffiti за млади артисти (право да се включат имат само начинаещи до 20-годишна възраст).