Клои е съдия в X Factor, Ким се готви за сватба

Цяла България искрено се забавлява с тризначките във VIP Brother. Последната новост около Вяра, Надежда и Любов е, че имат планове да пишат книга за живота си.


За добро или зло, сапунената опера в стил „три сестри” отново изживява възход в светското пространство.


Американският еквивалент на тризначките също никак не си губи времето. Западните им колежки - сестрите Кардашиян, усилено трупат червени точки.


Клои Кардашиян се изявява като жури в X Factor, рамо до рамо с Бритни Спиърс. Поп принцесата скоро ще се жени, но визуално изглежда изморена и неподдържана. Очаква се сватбата на 30-годишната Бритни да бъде след края на шоуто.


Сестрата на Клои – Ким, най-вероятно ще я изпревари. Пищната красавица ще мине под венчилото за трети път. Тя и Кание Уест са запланували грандиозна церемония, за която ще олекнат финансово с цели 20 млн. долара.


И ако у нас е актуално, певици и телевизионни водещи да се омъжват за футболисти, то на Запад баскетболистите са по-модерни. Неслучайно и двете Кардашиян бяха омъжени за баскетболни звезди. Бракът на Ким се разпадна, но тя бързо съумя да омае Кание Уест. Един от най-богатите рапъри наскоро призна, че пищната му половинка е идеалната жена за него. Това обаче няма да им спести предбрачния договор.