Събитието „True Tales” събра на едно място най-големите звезди на Народния театър

Захари Бахаров се превъплъти в ролята на водещ по време на атрактивна актьорска вечер с шотландски привкус. Събитието „True Tales” събра на едно място най-големите звезди на Народния театър.  


Теодора Духовникова, Юлиан Вергов, Владо Карамазов и самият Захари Бахаров смело споделиха пред множеството гости истински истории от своя живот.


Една от най-търсените родни актриси Теодора Духновникова разказа за страховитите си преживявания в открито море и разминаването й на косъм със смъртта.  


Любимецът на дамите Юлиан Вергов смело разкри подробности за първите си любовни трепети с неочакван край. За да провокират съобразителността на публиката, актьорите  организираха, приковаваща вниманието игра.


Един от разказите им бе измислен, а зрителите на шоуто трябваше да преценят – кой от четиримата актьори е лъжецът на вечерта? За правилно позналия, имаше наистина завидна награда.  


Въпреки целият огромен и неоспорим чар на Владо Карамазов - в крайна сметка се оказа, че неговата история е измислена.


Уникалното събитие  „True Tales” ще остане в историята като единственото по рода си, на което най-коментираните актьори, доброволно разкриват съкровено лично преживявания, провокирани от най-хубавия повод.