Главният редактор на новините Андреас Хаглинд се извини на зрителите и обеща случката да не се повтаря

Шведският телевизионен канал „ТВ 4” буквално срути моралните устои на северната държава и цяла Скандинавия. Докато водещата на новинарската емисия анонсираше репортаж за сложния политически климат в Сирия, на заден план, очевидно погрешка се появи - порно филм. Кадрите с уникалния гаф буквално взривиха youtube.


Излъчването на безкрайно натуралистичния „любовен” филм продължава цели десет минути, преди управата и техническите екипи да реагират адекватно и да спрат видеото. Зрителите обаче буквално изпадат в потрес. А ето какво споделя един от тях пред шведски вестник с доста трудно за произнасяне на български име: „Първо си помислих, че ми се привижда, но после ми стана ясно, след като видях как се движат. Ясно се виждаше какво се случва. Чудя се, защо не го спряха по-рано”.


„ТВ 4” е собственик и на няколко филмови канала, в чиято програмна схема влизат и порно филми. Оказва се обаче, че мониторите в новинарското студио са били свързани с някои от сървърите, където този специфичен филм се е качвал. Главният редактор на новините Андреас Хаглинд се извини на зрителите и категорично обеща, че подобни случки  и неприятни изненади няма да спохождат както водещите, така и зрителите.